Alla skolor är kontaktade, ligger i deras händer

Nu har jag kontaktat över 200 gymnasieskolor runt om i mellansverige. Nu ger jag upp med att kontakta fler skolor, det är så otacksamt ifrån skolorna! Totalt mer än 750 skolor vet om att jag finns nu. Både Grundskolor och Gymnasieskolor, rektorer är bara idioter som sitter på en stol och inte vet hur verkligheten ser ut..

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Alla skolor är kontaktade, ligger i deras händer

 1. Winch skriver:

  Jag är glad att du är tbx. 🙂 Ha det bäst. Följde din blogg och följer 🙂

  • Björn Hultman skriver:

   Tillbaka? Nja, förvänta dig inte för mycket! Jag skriver inga fler inlägg, endast när media uppmärksammat något fall eller om jag tex får inbokningar osv. Handlar om några få per månad kanske och korta! Mitt jobb är alldeles för otacksamt.

 2. Winch skriver:

  Det är helt åt helsicke att inkopetenta sitter bekvämt på sina rövar medans de som verkligen vet, ja, du vet. Jag mår illa av såna människor. Inkompetenta rektorer, styrande m.m. Ha det bra Björn

 3. Anna skriver:

  Tycker det skit bra du ute föreläser alla skolor borde andvända av dig dina tips och dina förläsningar=) helt fantastisk de du gör och lindra nog många undgaomar och barn även vuxna lär sig sepå annat viss=) barn ungdom bör höra se en likabehandligsplan varje år, och att man ska ej blund vad som händer=) TACK FÖR DET DU GÖR! BARA TUSEN TACK=)

 4. Jonesy skriver:

  Det här tycker jag är ett klockrent inlägg som beskriver en liten bit av allt bakomliggande arbete du gör! Mer sånt tycker jag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s