Vi välkomnar 2010 och arbetar mer aktivt mot mobbning!

Jag hoppas fler skolor fälls för mobbning så BEO kräver att de betalar skadestånd till mobbningsoffer under 2010. Vi måste även tänka på en hel del under nästa år för att minska och förebygga mobbningen. Behandla alla som du själv vill bli behandlad, alla är lika värda och att våld löser ingenting måste vi ha i baktanken. Jag hoppas även att fler skolor börjar använda sig av Olweus-programmet och att Skolverket kommer fram till att ”Farsta modelen” är den mest idiotiska model man kan ha inom mobbning.

Tänk på att vi alla kan göra något för att stoppa/förebygga det! För min del sa jag för exakt 1 år sedan att detta kommer bli mitt bästa år, jag hade rätt.. Svårt att slå detta, men ett sätt är att ni hjälper samhället genom att göra som jag! Våga säga ifrån inför andra är en bra sak med. Gå din egen väg! Tänk på att 1 miljon tittar på under pågående mobbning, tänk om alla dom skulle säga ifrån och ingrippa, va lätt det hade varit då!

Nu hoppas jag på fler föreläsningar till vårterminen!

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Vi välkomnar 2010 och arbetar mer aktivt mot mobbning!

  1. Ivan Kejs skriver:

    Jag hoppas att du kan fortsätta arbetet mot mobbning.Provar själv att kämpa mot makthaverna, men kommer ständigt mot en mur, där samhället skall motarbeta dom som inte vill acceptera mobbning.Läs gärna min hemsida på http://www.kejs.eu där jag beskriver hur vi blir bemötta i vår kommun.Gott nytt år.

  2. Bianca1 skriver:

    Tumme upp för innsats och inlägget ditt:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s