Nätmobbning större än du anar!

Japp, ett nytt fall som uppmärksammats i media om internetmobbning. Jag har tidigare dissat både lunar, facebook och andra sajter där möjligheten att mobbas på är stora.

Här är dagens artikel om Stina som fick en hel grupp emot sig på Facebook. Vi måste agera och det skulle redan ha varit igår! Här är diskussionen.

Jag har lite förväntingar med nästa vecka, dels så är skolorna tillbaka då så möjligheten att få något inbokat är ju lite större, sen ska Friends gå igenom alla ansökningar om föreläsnings vikariatet som jag sökte innan jul, sen hoppas jag även att förskolorna ringer om jobb.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Nätmobbning större än du anar!

 1. Spöket Labans mamma skriver:

  Men fy fan vad hemskt! Jäkla ungar att bete sig så! Blir så ledsen för hennes skull…. Och alla andra som blir mobbade!

 2. Codliver skriver:

  Det här är en av mina käpphästar. Internet är bra på många vis men det är också ett fanskap för många.Det kan förstöra ungar för livet. Det finns faktiskt ungdomar som har tagit livet av sig på grund av mobbing.Det finns också ett program som heter Oppsy och Trixi där företaget håller på att ta fram en skolversion. Jag har försökt intressera skolorna i min kommun för det, men jag har inte lyckats. Jag är väl inte tillräckligt bra ”försäljare”.Vi vuxna sviker våra ungar när vi inte kollar upp vad de har för sig på internet. Jag hoppas att Stina orkar vidare!

 3. sarahmara skriver:

  tack för att du tittar till mig, jag tittar till dig ibland oxå men LOVAR att kommentera mer. kram/sarah

 4. Kristina skriver:

  Hejsan!Tack för hälsn. Bra o tänkvärd blogg du har. Jag tillhör en av dem som blev mkt mobbad under min skoltid. Förstå att det förekommer mkt på nätet också. Fast jag har inte råkat ut för just det som väl är. Visst är du en värdig favorit. Du får gärna lägga in mig om du vill.God fortsättning o många varma kramizar!

 5. anna skriver:

  Det är hemskt vad som hänt henne det bode inte finnas mobbning i huvudet taget, men jäkligt svårt att stoppa man som lärar borde försöka uppmärksama eleverna om likabehandlingsplanen. Man borde gå genom trivsel regler lite oftare…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s