Jobbsök och praktik

Praktiken rullar på riktigt bra, jag trivs och gillar både eleverna och arbetsuppgifterna. Jag börjar bli varm i kläderna och jag har kommit in bra på Vittra Jakobsberg. Nu har det varit påsklov, vilket har lett till att jag längtat väldigt mycket till att få komma tillbaka på praktiken. Att jobba på skola är absolut där jag hör hemma. Många utmaningar och det är givande att jobba med elever.

Jag har varit på en del arbetsintervjuer på skolor för hösten. En del har känts sådär och en del har känts bra. Min förhoppning är att påbörja en anställning i augusti på någon skola, nu när jag är Socialpedagog.

Det är kul att jag fortfarande får mail ifrån elever som undrar saker eller som behöver hjälp med tal och skolarbeten kring mobbning och kränkningar. Min hemsida lever kvar med glädje, trots att jag inte är speciellt aktiv längre. Ett inlägg som har oerhört många besökare är Grupptryck i dagens samhälle, som skrevs 2009.

För några veckor sedan besökte jag BRIS nya lokaler, vilket var intressant att få se. Jag kommer även göra ett volontärsarbete för dem den 22 maj i Stockholm, då det ska samlas in pengar till dem med fokus på mobbning.

Denna bild sammanfattar min viktiga roll i skolan. Texten har en elev skrivit.

bris 1

 

 

 

 

motmobbning@gmail.com
070 -488 20 96
Twitter: @bjornhultman
instagram: bjornhultman88

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s