Ett möte på Bris

Igår var jag på Bris kontor för att ha ett möte med alla andra medlemmar och volontärer. Vi var ett 40 tal personer som samlades, för att prata om hur vi framöver ska kunna jobba kring Bris och kunna stödja unga. Det som för mig var uppseendeväckande var att det nämligen bara var jag och en till man under mötet, resten var kvinnor. Var det en slump, eller är det så att det är alldeles för lite män som är engagerade i barn och ungas mående?

På mötet tog vi upp om att fler behöver bli informatörer, de som åker ut på skolor och andra verksamheter för att visa upp att Bris finns och vilka de är. Det tycker jag lät intressant, så jag anmälde mig till det. De berättade även lite mer kring de nya momenten i organisationen, i somras tog de ju nämligen bort alla ideella personer som svarade i telefon och på chatten med de unga och har därför nu bara kuratorer som svarar. De finns där mellan 10-22 varje dag, om man behöver prata eller chatta.

Imorgon åker jag tillbaka till skolan jag föreläste på för 1 vecka sedan. Denna gång är det åk 8-9 som får lyssna på mig.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s