Svarar på frågor till er

I måndags var jag på intervju och information kring en utbildning jag sökt till hösten. Något som kan avgöra min framtid ett bra tag framöver. Socialpedagogiskt Ungdomsarbete är utbildningen och är på 2 år. Man läser massa bra, viktiga och intressanta ämnen som passar mig perfekt. Skolan har jag tidigare gått på när jag gick på Ungdomscoachkursen, vilket är en väldigt bra skola. De som har gått utbildningen jobbar inom väldigt många olika kategorier kring ungdomar, tex behandlingshem, fritidsgård, kurator och resursperson i skolan. Vi får se hur det kommer gå, 24-25 st kommer komma in av de 50 st vi var. Så 50% chans har jag ju i alla fall.

Även fast jag slutat föreläsa innebär det inte att jag slutat arbeta med att stödja, vägleda och hjälpa er ungdomar som behöver någon vuxen att prata med. Via ungdomar.se kan man ställa anonyma frågor till mig, sajten har nyligen gjorts om och är nu mycket enklare  eller så kan man maila motmobbning@gmail.com Det kan handla om allt möjligt, självskadebeteende, självmordstankar, depression, mobbning, ångest eller andra saker man går runt och funderar på som man mår dåligt av. Jag är till för er! Vill man läsa lite vad jag svarat till andra ungdomar kan man titta här.

För en vecka sedan blev jag intervjuad av ett projekt som Backateatern just nu håller på med. Jag har nuförtiden valt att fokusera mer på kunskapen som jag har, istället för att prata så mycket om min bakgrund, när jag blir intervjuad. Det är kunskapen vi måste ha för att kunna lösa problemen.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Svarar på frågor till er

 1. Jakob skriver:

  Lycka till!

 2. frekar09 skriver:

  Björn,

  Tack för ännu ett välskrivet inlägg. Noterade att Aftonbladet idag uppmärksammar att lärare inte har kunskap om värdegrundsarbete på nätet och de kränkningar som sker där. Alltså ännu ett område där man inte alls hänger med i utvecklingen inom den demokratiska värdegrunden, trots att detta är ett av våra två huvuduppdrag.

  http://t.co/yeYKiIq2lP

  Men i grunden bekräftar detta väl vad både du och jag har sagt i flera år nu. Ingenting som är nytt direkt för oss!

  Fredrik

 3. Elin skriver:

  Hoppas du kommer in! Jag har hört dig föreläsa, du e grym! Och modig. jag hade aldrig vågat prata inför folk som du gör. Ditt arbete är fantastiskt och du är bara i början på en lång och spännande karriär.
  Allt gott och kram!
  Elin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s