Medverkan imorgon inställt

Imorgon skulle jag ha medverkat i SVTs Godmorgon Sverige, men det blev i sista stund inställt pga påvevalet var tydligen viktigare än att prata om mobbning och självmord bland unga i vårt eget land. Detta är väl ändå ett tecken på hur lite ämnet prioriteras. Hur kan ett påveval vara viktigare än dessa ämnen? Finns inte ord hur besviken och ledsen jag är på SVT nu.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Medverkan imorgon inställt

 1. isabelle skriver:

  Ja vet att annat prioriteras ,,, jag vart låvad ett radioprogram om mobbing mot funktionshindrade ,men efter en månad ringde dom o sa att det blir inget utan det blir längre fram kanske ,,,jag vart djupt besviken !!!!!!!!

 2. maria skriver:

  Jag beundrar verkligen hur du kämpar mot mobbning, att du aldrig tappar motivationen, att du bara kämpar emot det och att du inte låter hindra dig av något elr någon! Helt imponerande!! Fortsätt så och ge aldrig upp. Tänk på att så länge du älskar det du gör kan du lyckas med allt!

  • Björn Hultman skriver:

   Tack Maria, men har du läst mina tidigare inlägg? tex min insändare ”eldsjälar får bära för tung börda” läser man mellan raderna försöker jag förmedla att fortsätter jag ta lika stort ansvar för något ALLA har ansvar för kommer jag tappa luften o gå in väggen. Läste du om att föreläsningarna tvingas läggas på is pga ointresset av skolorna? Jag kommer dra ner på mitt arbete framöver.

   • maria skriver:

    Nej, jag har tyvärr inte läst dina tidigare inlägg men jag följer ju dig på twitter så jag fick reda på att föreläsningarna ska läggas på is vilket jag tycker är verkligen jätte synd!! Men vad kommer du jobba med då?

   • Björn Hultman skriver:

    Ja visst är det, men jag kan inget göra när bokningarna inte kommer in. Jag kommer börja ett säsongsjobb och till hösten har jag sökt lite utbildningar.

   • maria skriver:

    Okej. Lycka till och jag hoppas att det ändå kommer in några bokningar! 🙂

 3. Liana skriver:

  LÄGG AV! Det var bland det mest befängda jag någonsin hört! Förlåt, hade jag läst detta inlägg tidigare hade jag inte postat min senaste kommentar på Facebook! Men jag förstår och delar din besvikelse. Borde inte mobbning vara bland det MER prioriterade idag?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s