Boka mig fram till maj!

Jag har länge pratat för er om att jag tvingas avsluta föreläsningarna. Jag kan nu officiellt berätta att jag faktiskt gör det, jag kommer lägga mina föreläsningar på is tillsvidare efter denna termin. Man kan boka mig fram till maj. Det tycker jag ni alla ska passa på att göra nu! Endast 1770 kr och du får en hel timme med info, kunskap och berättelser om hur verkligheten ser ut. motmobbning@gmail.com

Jag har precis påbörjat min 9e termin och den har hittills innehållit endast 3 bokningar, under förra året var mitt sämsta år sedan jag började. Det finns gränser för hur länge en eldsjäl orkar kämpa i motvind. Mina känslor är frustration, ilska, ledsamhet, tomhet, en besvikelse över hur svenska folket beter sig kring ämnet. I genomsnitt under alla dessa terminer har jag besökt 8 skolor per termin, en del terminer mindre, andra mer, men max har jag haft 12 skolor på en termin. Jag kommer självklart alltid fortsätta att stödja och hjälpa de unga, det kommer jag inte sluta med.

Hur länge ska skolledare och lärare fortsätta blunda, förneka och förminska problematiken? Hur länge ska de även prioritera annat i både tid och pengar? Så länge dom gör det har jag inte ens chansen att få bli inbjuden. av er!

Här är min senaste debattartikel.

Linda tog sitt liv 13 år gammal här berättar hennes syster om händelsen.

Dokumentären Bully visades i Svt igen. Här kan du se den.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Boka mig fram till maj!

 1. frekar09 skriver:

  Hm, WordPress borde ha haft en gilla knapp likt den på Facebook. Hade behövt en nu. Gillar i alla fall inlägget! Fredrik

 2. jacob skriver:

  Fattar att det är trist att sluta föreläsa om ett ämne man brinner för men jag tror inte du ska tänka att det är synonymt med att du måste sluta arbeta med ämnet. Det finns alltid andra ingångar i breda ämnen som detta.

  Jag jobbar själv som föreläsare med fokus på skola och lärare, men gör det vid sidan om heltidsarbete som undervisande lärare. Jag uppskattar skitmycket att ha en ständig kanal av input och utveckling utanför föreläsandet. Det gör att jag känner att jag kan hålla mig fräsch (inte ett bra ordval men jag kommer inte på något bättre) och samtidigt blir jag inte ekonomiskt beroende av föreläsningsjobben.

  Fan Björn, ta en paus, gör något annat och låt tiden ta dig till ny inspiration och andra kanaler in arbetet mot mobbning. Världen är inte framsteg och bakslag, allting tar en framåt men mot olika saker!

  Ha det gött!
  //Jacob

  • Björn Hultman skriver:

   Tack för det och jag håller absolut med dig. Som du säkert ser så skrev jag även i inlägget ”lägger föreläsningarna på is tillsvidare” samt ”jag kommer aldrig sluta stödja och finnas för de unga” Vilket kort betyder att jag såklart inte kommer avbryta allt mitt arbete, utan endast föreläsningarna. Denna hemsida/blogg kommer jag ju såklart fortsätta skriva på osv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s