Att hitta flera vägar in till framgång

Nu är vi snart inne på den sista månaden detta år och jag försöker planera nästa termin, som blir min 9e med föreläsningar. När jag våren 2009 började med detta hade jag ingen tanke på att det skulle bli såhär länge och utvecklande kring detta arbete. Men jag har ju för varje termin fått mer övertygelse om att detta behövs det jag gör, inte minst för de utsatta eleverna som aldrig har vuxna i sin närvaro som kan ge stöd. Dessutom finns ju inte kunskapen i så stor utsträckning som det egentligen måste finnas.

Jag har bestämt mig för att ta mina föreläsningar ytterligare en nivå, jag kommer nämligen auktionera ut en föreläsning till förmån för Musikhjälpen nu under december. Jag har även breddat mig till bland annat fritidsledare som jag nästa vecka kommer föreläsa på fritidsledarutbildningen. Mitt mål som jag haft i flera år kvarstår, att föreläsa för lärarstudenter på lärarprogrammet. Jag kommer även kämpa lite mer för att få öppna föreläsningar för allmänheten som har varit extremt dåligt/lite hittills.  Jag har även geografiskt tvingats utvidga till fler kommuner att kunna besöka. Företaget jag har ingått ett samarbete med nu kommer att börja marknadsföra sig med start nästa vecka. Just nu är deras hemsida under uppbyggnad.

Man kan tycka att det går bra för mig, men jag jobbar fortfarande i många motgångar då skolorna fortsätter skyla på att de inte har råd. Det gör mig frustrerad av att inte kunna bli inbjuden till dessa skolor som behöver kunskapen för att kunna fortsätta jobba mot mobbning och även i förebyggande syfte.

Vill du se vad jag svarar de ungdomar som ber om hjälp och stöd? Gör det här.

I onsdags besökte jag Eskilstuna, då gjorde SR ett reportage om föreläsningen som sammanfattar den väldigt bra. Lyssna här.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s