Taggad för nya skolor!

Nu börjar planering och marknadsföring på riktigt inför terminens start den 17 augusti. Det är nu dags att jobba stenhårt för att hitta skolor och även få media att uppmärksamma mitt arbete. Första planen blir att besöka Nyhetsmorgon vecka 34, alltså skolstart veckan men det återkommer jag till när jag vet mer. Jag har just nu endast 2 skolor inplanerade, vilket jag måste jobba på att få mer både i augusti och fram för allt september.

Ni läsare är därför oerhört viktiga i att hjälpa mig att få kontakt med skolor som är intresserade. Observera att de bör vara intresserade från början! Det är många elever som skriver till mig ”snälla kan du inte besöka min skola” ja visst självklart hade jag gjort det om skolorna bara tillät mig att besöka dom. Jag hade besökt enormt mycket fler skolor då. Men när rektorerna  har sådan makt och prioriterar annat före, så står man där och inte kan göra så mycket åt det.

Jag kommer snart skriva en insändare om skolstarten och det stora problemet vi har på skolorna. Den ska jag skicka ut till olika media och hoppas på att de nappar. Jag kommer även fortsätta skicka ut informations mail till skolorna om min tjänst.

Första föreläsningen är för alla lärarna på ett helt gymnasium, vilket jag är sjukt taggad/glad över att ha fått. Jag satt för någon dag sedan och kollade igen deras likabehandlingsplan och annat material och fick då syn på att dom har en handlingsplan om självmord skulle inträffa för någon elev på skolan. Detta har jag aldrig tidigare varit med om att en skola har. Så den skolan ser lovande ut!

Nytt är nu att det finns en ny sida här på hemsidan, ”snabb fakta om mig” där ni kan läsa om mina kunskaper och om hur jag började med mitt arbete.  Detta är främst för att visa att jag är en seriös föreläsare inför de skolor som funderar på att boka mig. Kan även tipsa er om min bloggbok, där all info finns i om hur man kan stoppa och förebygga detta stora problem. Köp den här eller läs i mitt bloggarkiv.

Välkomna till att följa mig en ny termin av föreläsningar! Mobbning stoppar vi tillsammans, glöm inte det!

ni bokar mig via mail motmobbning@gmail.com

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Taggad för nya skolor!

  1. Pingback: Politiker måste se helheten « Fredriks blogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s