Sprid bloggen!

I onsdags när jag precis hade avslutat min sista bokade skola, så ringde en skola som var intresserad och som bokade mig. Det satt ju perfekt att skolan ringde just då, för jag trodde det var sista skolan jag gjorde för denna termin i onsdags, men så var det inte som tur är. Det var för särskoleelever i onsdags, så det var lite speciellt, var tvungen att ta bort lite statistik. Av skolan fick jag en fågelholk som tack, det var den mest udda present jag någonsin fått.

Under nästa vecka ska jag träffa marknadschefen på Friends för att spåna idéer på Antimobbningsgalan som jag vill genomföra. Vi får se vad han tänker om grundidén, men jag har inga förväntningar direkt. Men jag tycker det är dags att vi ska kunna få se en gala på tv, för att uppmärksamma problemet på allvar.

Det är några skolor som ringer och mailar för att kolla läget, tyvärr brukar dom sällan höra av sig igen vilket är tråkigt. Eller så ska dom bara kolla läget för nästa termin, vilket jag inte alls vet hur den blir. Jag behöver ha fler nya läsare här på bloggen, besökarna sjunker ganska enormt. Jag blir hemskt glad om ni försöker sprida den mer! Jag hade för någon vecka sedan en reklamkampanj på Facebook, det ledde till fler besökare, men tyvärr bara under dom dagarna reklamen var.

Antimobbning

Marknadsför din sida också

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Sprid bloggen!

  1. Fredrik Karlsson skriver:

    Björn,

    Jag har också de senaste veckorna upplevt en klart minskande mängd besökare. Vore intressant om det är fler som upplever det likadant. Så pass att jag har funderat över det. Kan det vara något problem med WordPress?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s