Superbra skolfrontprogram

Här kan du se dagens program av skolfront. som tog upp att Friends inte är så bra som de utger sig för att vara, dvs min egen åsikt stärks av det hela.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Superbra skolfrontprogram

 1. frekar06 skriver:

  Jag satt och kollade på Skolfront nu precis via Internet. Tur att man kan se dessa bra program på nätet i efterhand när man missar eller inte kan se programmet när det går på TV. Allvarligt talat, vad var det för stolpskott som Friends hade skickat till studion? Hon kunde ju knappt svara på frågor om sitt eget program. Det skulle också vara intressant om Friends kunde ta fram något vetenskapligt underlag för sitt program. För det är trots allt så tycker jag i alla fall att man inte ska använda program mot mobbning som inte har stöd i vetenskaplig forskning. Frekar06

  • Björn Hultman skriver:

   Jag håller med dig, hon hade extremt dåliga argument till att deras metod verkligen funkar. Nej, men det finns ju inget vetenskapligt bevis på att den funkar, så inte så konstigt hon bara stod där och flummade. Har inget förtroende för dom direkt. Nej, det låter inte allt för seriös arbete det där. Hon ville ju inte ens ta till sig kritiken för att förbättra programmet.

 2. Hanna hmm skriver:

  japp!!! Jag kan komma med praktexempel på friends… på en skola har man i hallen, alltså direkt när skolporten öppnas, satt upp bilder på de ”bra” barnen… alltså de som är framröstade som bra kamrater… de bjöds förresten på pizza av skolledningen…. Helt sjukt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s