Ny bloggbok?

Under veckan som gått har BEO gett skadestånd till den 85:e skolan och mer kommer det bli! Det måste kännas underbart för den utsatte att få upprättelse efter en lång plågsam period i skolgången. Jag hoppas också att alla dom skolorna fått en varningsklocka nu, så de jobbar hårdare med ämnet framöver. Många har frågat mig om jag har sökt skadestånd och faktum är att jag inte kan göra det, eftersom man kan söka från 1 apri 2006 och inte längre bak i tiden. Jag beundras av Lars som fortsätter att stå upp för barn och ungdomarnas rätt att ha en trygghet i skolan.

Efter nyår planerar jag att göra bloggbok nummer 2. Jag har ju skrivit väldigt många inlägg nu och fler lär det bli. Ni kan köpa den första boken här. Som är alltså alla inlägg som jag skrev under det första året.

Annars rullar allt på, väntar på att skolor ska bokas för vårterminen, jag fortsätter att jobba på med det hela. Jag fortsätter även trycka på media att uppmärksamma mitt viktiga arbete, haha! Jag planeras snart även att ingå ett samarbete med en annan föreläsare.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ny bloggbok?

  1. viki skriver:

    Sv: Ja, jag läste dina inlägg: Men wow, måste säga att du är så inspirerande och en underbar människa! :DJo jag tänkte skriva en liten bok eller hur man ska säga, där jag skriver saker som gör folk glada. Så jag tänkte att du kanske skulle vilja säga vad som gör dig lycklig/glad? Det kan vara ett ord, eller en mening. Du bestämmer själv! 😀 Tack om ni vill hjälpa mig!♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s