wow, vilka kommentarer!

Jag sitter just nu och läser gamla kommentarer som jag fått för 1 ½ år sedan då Aftonbladet gjorde en artikel om mig och mitt arbete. Läs dom själva!

http://blogg.aftonbladet.se/mobbning/2009/03/1160077

http://blogg.aftonbladet.se/mobbning/2009/03/1160597

En skrev att den hade ångrat att den inte gjorde mer när personen såg någon bli utsatt. Mycket intressant att få ånger för något sådan. Har jag lyckats göra skillnad då eller? Är ju ett av mina syften, att få fler att ingripa, säga ifrån eller rapportera vidare till vuxen.

”Vet inte varför jag skriver det här egentligen men kände bara att det finns ett fåtal människor i samhället idag som verkligen förtjänar att bli uppmärksammade och du är en av dom”

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till wow, vilka kommentarer!

 1. Barbamama skriver:

  Hej! Jag hittade hit för du hade kommenterat hos mig, så därför kikar jag in hos dig och inser att det här är en blogg jag måste läsa…Har inte hunnit så långt men jag ska fortsätta. Vilket arbete du gör! Mobbning är en av de värsta saker som man kan utsätta någon för och naiv som jag var när jag var yngre så trodde jag att det var bara något som fanns på skolor.. men det är inte sant… Har sett med egna ögon att det även existerar i vuxenlivet och det är fruktansvärt. Jag har agerat och jag hoppas att det blev bättre efter det. Jag såg och kände ingen mobbning efteråt och den person som var utsatt säger att det blev lättare…Det borde finnas flera ungdomar som du, som går ut och berättar om mobbning! Jag ska fortsätta att läsa på din blogg, men jag önskar sig lycka till i arbete och jag kommer alltid fortsätta att kämpa mot mobbning.

  • Björn Hultman skriver:

   Kul att du tittade in, är lite det som är tanken med att kommentera andras faktiskt :)Ja, tyvärr finns det överallt där människor finns. Därför måste vi som ser ingripa, säga ifrån eller rapportera vidare. Jag håller med dig, fler måste göra som jag. Alla kan göra något!

 2. Trött skriver:

  Är så trött på din blogg, att den handlar mer om dig än det du påstår dig jobba för. Det är sällan du kommer med något konkreta förslag till åtgärder, det är mest snack om hur dåliga alla andra är.Får en känsla av att ditt arbete och din blogg mer handlar om ett sätt för dig att bearbeta det du har varit med om, att du fortfarande är i bekräftelse fas, där du behöver känna att du duger som du är.

 3. Björn Hultman skriver:

  När det gäller det där med bekräftelsebehov trodde jag det var en mänsklig rättighet att få höra att man är värdefull och älskad av andra? Vi alla har ju det behovet..

 4. frekar06 skriver:

  Björn. Jag har lagt till dig i min blogroll. Detta är en blogg om jag definitivt kommer fortsätta läsa och kommentera. Ämnet du skriver om är väldigt viktigt. /Frekar06

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s