Är jag värd priset?

Är jag värd priset Svenska Hjältar? Mitt stora arbete mot mobbning, som är mycket tidskrävande, mycket jobb ideellt och många människor blir hjälpta av mitt arbete och stöd för de utsatta. Ni som säger att jag gör ett så viktigt arbete, kan ju bevisa det! Nominera mig till svenskahjaltar.se Nu kan nominera fram till 24 oktober!

Förra året fick Liv 11 år priset för att hon samlat in pengar till sin skola, så Friends kunde besöka dom.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Är jag värd priset?

 1. Jonesy skriver:

  Hej!Du känner inte mig och jag känner inte dig. Jag skulle dock vilja dela med mig av en tanke angående det här inlägget.Jag är inte insatt i ditt arbete och kan absolut inte svara för huruvida du förtjänar priset Svenska Hjältar eller inte. Chansen finns helt klart att du förtjänar det så det är inte för att underminera ditt arbete jag skriver det här. Däremot måste jag säga att jag personligen har svårt för den här typen av ”tiggerier”, det känns för mig som att det kanske hade räckt med att berätta om priset och om du förtjänar det hade du ändå blivit nominerad av dina läsare. Att i stort sett be om en nominering och dessutom understryka hur mycket du gör ideellt känns som att du anser att ditt arbete är en börda snarare än något du gör för att hjälpa andra. Kanske tolkar jag din text felaktigt, men det är så jag uppfattar den.Du har säkerligen hjälpt många med ditt arbete och det är mer än hedervärt, men på grund av hur du formulerat dig i det här inlägget så kan jag inte riktigt låta bli att ifrågasätta dina motiv… Gör du det för att du verkligen vill hjälpa andra eller gör du det för att få bekräftelse? Motivet påverkar förvisso inte den hjälp andra ges. Ändå så känns det relevant. Det vore tråkigt om allt det fina arbetet bara är för prestigens skull.Hoppas du förstår mig på rätt sätt. Jag hoppas du vill ge mig ett svar.Ta hand om dig.

  • Björn Hultman skriver:

   Har svarat dig privat i ett mail. så jag hoppas du som sagt tittar runt här mer och ändrar uppfattning.

 2. Maria de Suède skriver:

  Det lilla jag känner till om dig, sà kan jag bara säga att du är värd det priset! Jag minns min tid i skolan, jag är en av mobbade, men jag var bitter en làng tid efteràt, fast jag arbetade med de mänskliga rättigheterna i Öststaterna. Alla människors lika värde är viktigt…All mobbning màste uppmärksammas och det i tid! Visst är varje fall unikt, men alla är viktiga! Grattis till priset!!!

 3. Maria de Suède skriver:

  Jag bor ju inte i Sverige… Sà det hade jag glömt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s