En förskola med mycket bra grundvärderingar!

Jag har idag börjat nytt jobb, nämligen en ny förskola. Jag har ju tidigare jobbat mycket med det innan. Jag blev chockad, jag kan inte uttrycka i ord, men denna förskola har fokus ”alla ska få vara med” och dessutom lyfter fram individernas känslor och dessutom lyssnar på barnen. wow, det är ju detta som alla ska jobba med på en förskola, eftersom grunden till barnens värderingar börjar ju där. De kan ha teman arg, ledsen osv, där de disskuterar hur dom känslorna känns och hur man ska kunna ta in ett barn i gruppen.  Nu kan jag ju inte säga så mycket efter bara en dags jobb, men det känns som det är en vettig skola.

Ja, idag var jag ju då med i NRJ. Du kan lyssna på det här

Jag vet inte just nu vad som händer, men det rullar verkligen på mer nu med bokade skolor. Igår fick jag en ny och det kommer säkert fler snart. Det är väl så att det går i perioder. Jag sa i slutet av förra året, att jag skulle slå förra året med mitt arbete detta år, det är nära att göra det kan jag säga. 2009 var ett kalas år för mig, men det lutar till att ändra det till detta år.

Jag har precis lyssnat igenom mitt eget radioreportage om mig, som kommer gå i P3 den 2 nov kl 20:15. Jag kan garantera er att det kommer bli min bästa radiomedverkan.

Nominera mig gärna till Svenska Hjältar, om du tycker jag gör en samhällsinsatts! Du kan nominera fram till 24 oktober. http://www.svenskahjaltar.se

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s