Jag i NRJ på onsdag

På onsdag kan du ratta in 105,1 (om du bor i sthlm), eller lyssna på webbradion på NRJ, för då gästar jag Knappen och Hakims morgonprogram kl 7:30. Ska bli spännande och se om det blir några reaktioner, framför allt om antalet läsare här på bloggen ökar. Målgruppen för den kanalen är ju unga, vilket är perfekt!

Första veckan i November är det temavecka mobbning. Då kommer Kunskapskanalen sända om ämnet riktad till högstadieelever, dessutom kommer Skolministeriet sända ett program i P1 och ett litet tag innan sänds mitt eget reportage om mig i programmet Personligt i P3. Samma vecka kommer det även äga rum ett seminarium och mässa på Älvsjömässan vid namn Skolforum, där bla BEO kommer vara där.

Idag ska jag träffa en annan föreläsare, som berättar om sin dotters kamp mot ett självskadefritt liv. Vi ska fika och prata om allt möjligt, men bla om vi kan göra något slags samarbete mellan våra föreläsningar, eftersom ämnena går hand i hand med varann. Imorn kommer även min 22:a skolföreläsning äga rum, ska bli intressant.

För några veckor sedan funderade jag på att jag gjort alldeles för lite radio, det har ju bara varait tv och tidningar jag gått ut i. Men nu ska det bli ändring på det!

Här kan du läsa en debattartikel om IDOL, som är mycket intressant. Jag håller helt med i det som står.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Jag i NRJ på onsdag

 1. jessica skriver:

  Hej !Måste säga att du gör ett bra arbete, tänk om flera var som du. Jag har själv blivit väldigt mobbad i skolan och för min del slutade det hela med en påse på magen och flera magoperationer.

  • Björn Hultman skriver:

   Tack Jessica, det är precis det jag tycker också, fler måste agera och göra mer åt problemet. Tragiskt slut på din mobbning, men tyvärr är det vanligt att det går extremt långt, därför jag förmedlar infon.

 2. Lenita skriver:

  Hej, hörde dig på NRJ imorse! Jag håller med Jessica ovan, det borde finnas fler som du – som vågar vända detta negativa till något positivit och som faktiskt vågar lita på att detta ämne går att förändra! Starkt av dig! Jag hoppas att fler blir inspererade av ditt engagemang! Lycka till! 🙂

  • Björn Hultman skriver:

   Vi måste ha den tanken om att det går att förändra, varje människa kan göra något åt det. Tack och det hoppas jag med att jag ger ringar på vattnet. Det är svårt att förändra saker ensam.

 3. Emelie skriver:

  Hörde dig på radion. Har själv inte varit utsatt för mobbing. Men mina småsystrar har. Tycker iaf att du gör ett bra arbete!

  • Björn Hultman skriver:

   Tack Emelie, ja tyvärr är det ju extremt vanligt. Man säger runt 100 000 utsätts varje dag och alla i samhället har en koppling till ämnet.

 4. Paulin skriver:

  Hej jag är verkligen imponerad av dig. Jag blev mobbad från 2an på lågstadiet tills 8an på högstadiet. Mina föräldrar fattade ingenting och de var inte medvetna om något. Jag skämdes jättemycket över att jag blev mobbad, jag trodde ju självklart att det var mig det var fel på, och min lärare skötte det hela väldigt dåligt. Jag lyckades ändå dölja det, och fick en vän i 8an som nästan helt fick stopp på mobbingen och efter det har jag inte funderat på det så mycket tills för några dagar sedan. Jag har massa stressknutar i ryggen och går hos en massör för att få ut dessa och min massör vet självklart inte om mitt förflutna, det gör nästan ingen, och hon trodde jag hade dessa stressknutor pga ett truma i mitt liv som jag inte bearbetat, och jag visste precis vad det var. Så min fråga till dig är: Hur har du omvänt alla dina negativa erfarenheter till positiva, och med vem pratade du med detta om? Hur börjar man prata om något sånt här? Känner mig så löjlig att jag ska ta upp det här så långt i efterhand…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s