Var stolt över dig själv!

Att vara sig själv har jag skrivit tidigare om. Men det är extremt viktigt att vi är oss själva, att vi inte låter oss påverkas av andras beslut, åsikter och tankar. Jag går alltid min egen väg och gör aldrig något som jag inte vill. Det stora problemet vi har i landet är den grupptryck som sker överallt. Jag är säker på att om fler går emot grupptrycket och strävar för sin egen åsikt, så kommer vi minska mobbningen, vi kommer även minska andra saker, så som utseendefixering och annat.

Var stolt över dig själv och ändra inte på dig bara för att andra inte kan passa in i ditt liv och med din åsikt. Vi måste nå upp mer till orden ”alla är olika, men ändå lika värda” eller ”va dig själv och skit i andra”. Jag gillar sådana personer som är speciella och som vågar stå upp för sig själv, vi kan ta ex Caroline af Ugglas eller Jonas Gardell. Många gillar inte Caroline, just för att hon inte når upp till det ”normala”. Vad är det för sjuk åsikt egentligen? Älska henne för att hon vågar gå emot strömmen!

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Var stolt över dig själv!

  1. Urban.Medin. skriver:

    Helt riktigt 🙂 Tumme.

  2. Hej, och tack för att du kom och lyssnade på mig igår. Vilket kanon arbete du gör och precis som du skrev i ditt mail, vi som vågar vi behövs. För varje gång vi vågar lyfta på locket och berätta har vi gjort en insats för någon annan. Starkt gjort av dig. Skriver ett mail till dig. Ha det gott / Agnetha

  3. mari skriver:

    himla bra inlägg! 🙂 tack för det! och keep up the good work!! : )

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s