Jag söker dig!

När man driver en blogg som denna, krävs det att man får mer motivation till att fortsätta skriva. Jag vet ju om att jag hjälpt många med hjälp av bloggen, men ibland glömmer jag bort det. Ibland har jag hittat motivationen själv att fortsätta. Nu vill jag gärna ha berättelser av DIG om vad denna blogg betyder. Har jag hjälpt dig? Har du förstått mer om hur det är att vara utsatt? Är du förälder till ett utsatt barn som med hjälp av bloggen slutat vara utsatt?

Maila mig på motmobbning@hotmail.com eller kommentrera i inlägget! Tryck gärna på gilla knappen för att puffa på min blogg att fortsätta!

Jag tycker ni ska läsa denna artikel, den innehåller nästan allt av vad jag pratat om. Mobbningen fortsätter även fast man byter skola!

Det räcker inte riktigt att förändra folks tänk, det måste även hända rent praktiskt i verkligheten också.. Nu kommer jag ta ett sommar uppehåll och är tillbaka med nya inlägg 2 augusti! Ha en skön sommar!

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Jag söker dig!

  1. Hanna hmm skriver:

    Tror nog du redan vet vad denna blogg betyder för mig! Jag läser nog allt du skriver, men kommenterar ganska sällan…. Här har vi ÄNTLIGEN sommarlov efter ett urtufft första skolår, som med b la din hjälp blev mycket lättare mot slutet! Vi skippar alla måndagar i sommar, den dagen finns inte! Den dagen är normalt sett bara magont! Så för åtminstone en liten 8 åring har du gjort skillnad!Kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s