Terminens sista..

Idag var det dom sista föreläsningarna som jag gjorde för denna termin. Känns konstigt att jag inte har fler inbokade, samtidigt som jag ändå har fullt upp med annat framöver. Det var 3 intensiva föreläsningar på eftermiddagen, för 7-9or. Resan blev försenad som jag hade räknat med, men det var tur att det fanns marginal. Det som var speciell idag mot andra gånger jag varit i skolorna, var att min farmor var och lyssnade på alla 3.

Det var ganska stökiga elever ibland i klasserna, endel kom sent in vilket störde mig ganska mycket. Det blir ju att uppmärksamheten dras till de som kommer in i salen, istället  för mig. Annars kändes det bra och tiden gick enormt fort. Jag hade bara 45 minuter på mig att prata om allt, som normalt brukar vara 60 minuter, men jag lyckades ändå fixa det.

Jag märkte skillnad på de 3 olika, i antalet elever som var intresserade, den sista var bäst då också betydligt fler frågor ställdes än jämfört med 1a föreläsningen. Det var en heldag på skolan om liknade ämen och tidigare på förmiddagen hade eleverna sett filmen Älska mig, som jag skrev om i ett inlägg från december. En film som verkligen berör på djupet!

 

 

Min farmor tog lite bilder, vilket var bra 🙂 Dessa föreläsningar skedde alltså i Norrköping denna gång.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Terminens sista..

  1. J skriver:

    Du gjorde en jätte bra föreläsning idag på våran skola. Synd att en del i salen inte kunde vara tysta och bankade lite då och då. Tycker det är ett ämne som är värt att lyssna på. Hemskt det här med mobbning. Tycker att ingen borde få vara med om något sånt där och jag brukar reagera ganska snabbt i fall jag ser eller hör om något sånt händer i omgivningen.Ville bara skriva det och vissa att jag bryr mig! 🙂 Ha det bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s