Jag minns stressen för 1 år sedan

För ett år sedan hade jag ju fullt upp med temadagen, att allt skulle fungera. Jag vet hur ofta jag satt i telefonen och försökte få tag på folk som kunde medverka. Det var inte lätt alla gånger, stund tals tackade alla nej och allt blev bara ännu mer stressande. Samtidigt som jag fick knäppa idiotiska svar från endel skolor och att datumet flyttades fram ett par gånger. Jag gick ut på stan för att sätta upp affischer om dagen, jag skrev manuskort till det jag skulle säga. Dessutom skulle jag medverka i en välgörenhetskonsert exakt en månad innan min egen temadag.

Nu 1 år efter händer totalt ingenting, ingen är villig att göra något sammarbete, har bara 2 skolor kvar inbokade. Så tråkigt, detta ämne går inte att sluta jobba med, det ska ständigt jobbas med. Det känns tomt och konstigt, har jag verkligen gjort allt det där förra året? Vad händer nu? Jag är fortfarande ganska irriterad på ”Kvällsöppet” som inte bjud in mig till programmet. Jag hade ju haft jättemycket bra att komma med. Det gick ju så himla lätt att komma med i program när jag hade min temadag, så löjligt att man måste ha något som är aktuellt för att kunna få medverka. Det finns mycket som jag saknar ifrån 2009. Jag som trodde att mycket skulle hjälpa att jag har sökresultat ”mobbning” väldigt högt upp på google, men icke. Är det så få som söker på ordet?

Den 12e februari har jag en föreläsning som sker hela dagen, dvs 4 st med 4 olika grupper. Kommer rösten att hålla under hela dagen? Har tidigare bara gjort detta en gång tidigare med så många efter varandra.

Testa dina kunskaper i mobbning här!

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Jag minns stressen för 1 år sedan

  1. Hanna hmm skriver:

    Hej… vill gärna att du kikar in till mig… jag har skrivit till dig förr och fått många bra råd… Har raderat en del av mina inlägg för att få bort lite negativ energi… men hoppas du får lite inblick..annars får du gärna fråga!!!! Jag har en väldigt utsatt, men ändå populär kille i första klass….och är ganska uppgiven just nu…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s