Tv-intervju nästa vecka och tema i Efter 10

Om en vecka ska jag göra en kort tv intervju på en lokal-tv kanal i Stockholms regionen, Öppna kanalen rättare sagt. Jag ska prata om filmen jag såg på lucia där jag medverkade även i en liten diskussion. Självklart berättar jag ju lite om vem jag är med, men jag ska även få träffa en som medverkade på min temadag, som jag haft lite kontakt med även efter. Det ska bli skoj, nästa tisdag är det dags för det.

Jag rent av terroriserar Efter 10 programmet just nu, blir lite irriterad på dom. De kommer ha en temavecka om mobbning framöver i vinter/vår, redan i höstas hörde jag av mig till dom flera gånger om att medverka i programmet, men de hör aldig av sig. I höstas hade dom ju tema självmord och då hörde jag också av mig. Men kanske gör UR:s program Ramp något reportage om mig senare i vår, då de också ska ha temat. Ja, ni märker att endel media tar upp detta igen.. kalas! Ett ämne som ALLTID är aktuellt.

Kul Friends att ni inte valde mig som vikarierande föreläsare hos er, lycka till med ert arbete!!! Här får man göra allt arbete själv för att det ska kunna ge resultat.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Tv-intervju nästa vecka och tema i Efter 10

  1. sarahmara skriver:

    Har du det lättare nu när du öppnat dig om mobbning och skolan? /sarah

    • Björn Hultman skriver:

      vet inte vad du jämför med, hur långt tillbaka i tiden du menar. Men ja, mot grundskolan är det ju självklart mycket bättre, men har en bit kvar att vandra. Har ju under drygt 3 års tid varit offentlig i media kring mitt mobbnings fall, så är väl inte mer öppen nu än då direkt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s