Blir förbannad på skolor

När jag väll får in skolor som är intresserade, då är det för det mesta alltid problem med något. Nu vill ena skolan boka mig till mitten av april, hur tänker man??? Det är alltså 2 månader innan terminens slut, vi ska ju förebygga mobbning, alltså ta upp det innan det uppstår..! Det är ju också 3 månader dit, vad är problemet att boka en månad innan? Hur svårt är det att ställa in en vanlig lektion för att ta upp ett så viktigt ämne?? Skolan har alltså planerat en temadag det datumet.

Den andra skolan har två skolor, en i Sthlm och en i Gbg, dom samarbetar. Som ni redan vet har jag ju inte möjligheten att resa allt för långt. Får se om de ändå är intresserade, nu när jag bara har möjlighet till en av skolorna. De borde vara nöjda för det ”lilla” ändå tycker man..eller?? Men sen finns det ju fåå skolor som är väldigt vettiga, realistiska och rätt på sak. Fick mail om en skola som hade planerat precis allt, datum, 4 grupper, vilka klasser det gäller och tider. Sånt gillar jag!

Idag diskuterades envisa, arga och bråkiga barn på förskolan jag är hos. En intressant diskussion, en person tyckte man skulle markera och vara riktigt hård mot barnen, slå dom i rumpan och liknade. Den andra tyckte bara man skulle vara bestämd och låta barnet vara ifred ett tag. Ibland kan det vara svårt och veta när man gått för långt..

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Blir förbannad på skolor

 1. imsy skriver:

  Skolor har en budget att följa. Skatter och annat betalas inte varje månad. De där skolorna har antagligen inte ekonomi till en föreläsning av dig förrän just om tre månader. Så skulle jag tro att det ligger till.

  • Björn Hultman skriver:

   nej, skolan har en inplanerad temadag det datumet… Ekonomi?? Jag tar 500 kr, det är inga pengar alls..

 2. Han kallar mig Mysan skriver:

  Vet hur mycket mobbing kan skada människor, många år efter att den är över, så jag blir så glad när jag ser människor som engagerar sig så för att förbättra. Tack så mycket för ditt arbete 😀

 3. Winch skriver:

  God morgon 🙂 Jag har länkat dig. Ha en fin dag 🙂

 4. Hanna skriver:

  Men är inte en dag i april bättre än ingen dag alls…?

 5. Winch skriver:

  Hej Björn. Det blev lite fel i länktäxten, fel text, ”Mobb mobbning” jag har korrigerat till ”Mot mobbning”Även reportrar kan göra fel så hoppas att det är no hard feelings. Man vill inte vara mobb mobbare heller. Lagt in en video till dig i mitt nya inlägg. Ha det fint 🙂 winch

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s