Nu har det hänt igen, domstolen om mobbning!

Igår kontaktade jag fler skolor, Skövde, Karlstad, Karlskoga, Köping, Tranås, Motala, Kisa och Töreboda. Jag vet att det är långt att resa om någon verkligen är intresserad. Men jag vill så gärna föreläsa mer. Totalt 30 skolor.

Jag säger bara, NU HAR DET HÄNT IGEN. Hur långt ska samhället behöva lida för att folk ska förstå innebörden i mobbning? Här är en av dagens stora artiklar. Jag är glad över att mobbarna fick straff denna gång, med ungdomstjänst. Det handlar om att mobbaren måste inse vad den egentligen gör och ställer till med. Men hur ont har dom inte gjort offret, hur mycket av offrets själ är förstört? Det kan inte räddas med något förlåt eller dom. Vi måste jobba med detta!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Nu har det hänt igen, domstolen om mobbning!

  1. Afrodita skriver:

    Lite nyfiken…Vad menar du med själ? Du skriver ”hur mycket av offrets själ är förstört?”….Är bara nyfiken på vad själ är för något….Har frågat runt lite…o då passar jag på att fråga här oxå, hoppas de e ok?Ha en bra dag!

  2. Jenny skriver:

    Tack så mycket. Din blogg är väldigt intressant, tycker det är så bra att det är nån som tar sig tid & skriver om en så pass allvarlig & viktig sak.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s