Temadag eller inte?

Det var i dagarna nu för 1 år sedan som jag började planera temadagen ordentligt. Därför har jag fått mig en tanke om att kanske göra om det igen, men samtidigt tvekar jag dels för att det är så mycket arbete bakom och att det i slutändan inte kom så många som jag hade räknat med. Det är ju kul att jobba med det samtidigt som man lär sig mycket på det, men frågan är om det är värt det. Det börjar ju faktiskt bli snart dags att ta ett beslut. Jag har ingen aning heller om Lava har möjlighet att hjälpa till eller om det skulle kräva att den sker i en annan lokal. Jag vill jobba med det, men samtidigt inte. Om 2 veckor slutar jag mitt jobb, vilket skulle innebära att det är en bra sysselsättning. Förra gången gjorde jag kanske 80% av arbetet själv, men om det skulle bli igen måste jag få hjälp och kanske göra 50 % av arbetet själv.

Igår ringde DN mig, ja det är ett himla tjat om dom nu. Det gällde bild till artikeln som vi ska ta, de vill att vi ska fota på en skolgård men jag är ganska negativ till det. Det kan tolkas helt fel, att den skolan har något med min egen mobbning att göra eller att det förekommer mobbning på den. Det är en rikstäckande tidning som är en av sveriges största morgontidningar, vilket kan få konsikvenser om den inte riktigt är genomtänkt. Jag hoppas ju på fler skolor som blir intresserade efter artikeln och såklart fler reaktioner ifrån folk. Ibland ger jag mig in i saker som jag egentligen inte vet innebörden i hur stort det är. Vi kan ta exemplet tv diskussionen med skolministern, hur många skulle genomföra det? Men jag bara gör saken utan att tänka efter.

Jag kommer med stor sanolikhet att lägga ner bloggen inom en snar framtid, om jag inte får hjälp ifrån er. Hjälp mig att skriva inlägg, kom på ämnen att ta upp! Jag behöver reaktioner, har bloggat i 1 år, jag är nu helt blind på det. Hjälp! Behöver en extra kick…

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s