Om min föreläsning på skolan som hade en temadag

Igår hade jag 3 föreläsningar på samma skola. Skolan hade en heldag om vänskap och liknade där de fick i 3 olika grupper gå runt på 3 olika stationer, den ena var ”alla lika, alla olika” som har pratats om att dom ska vara väldigt bra. Dagen började kl 9:30 med första föreläsningen, sen var nästa vid 11 och den sista började kl 13 för mina föreläsningar. Det som var bra var att jag var i samma klassrum hela tiden, istället för att slippa springa runt. Jag blev vänligt bemött av både personal och elever. Det var ett par tjejer som kom fram till mig mellan pauserna, för jag stog och tittade ner på alla elever i korridoren, de frågade vem jag var och varför jag stog där. Det var en trevlig omtanke de hade, den gillar jag och som alla borde ha. Det serverades lyx mat också i matsalen, fläskfilé med potatis och sås. En lyckad dag alltså.

Den första föreläsningen kom jag av mig lite på ibörjan när jag läste dikter, eftersom projektorn helt plötsligt la av. Detta hände precis ibörjan, så det var ingen fara, det löste sig. På första fick jag inte så många frågor, de som frågade var samma personer som hade fler frågor. Däremot 2:a föreläsningen blev jag förvånad att det var måånga frågor, jag har ju berättat att elever ställer färre frågor än vuxna på mina föreläsningar. Den 3:e var något där mitt i mellan dom andra i antalet frågor/intresse.

DN ringde mig också igår och meddelade att jag kommer få läsa artikeln och godkänna den nästa vecka. Vad säger man, den som väntar på något gott..haha, men den är alltså på gång att bli publicerad. Så fort jag får besked om datum säger jag till. Nu har höstlovet dragit igång och många offer är glada och lättade att det är ledigt ifrån skolans miljö. Igår kom det även fram på nyheterna att antalet självmord bland äldre människor har minskat., vilket såklart är bra.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Om min föreläsning på skolan som hade en temadag

  1. Puppe skriver:

    Härligt och se Björn!

  2. Evelina skriver:

    Jag tycker att du var jätte jätte duktig igår med föreläsningarna. Och jag förstod verkligen hur du menade osv. Jätte duktigt gjort och framför allt modigt och starkt. Fortsätt så och knäck dom där mobbarna. Det är dom som ska vara ledsna och helt förstörda idag inte du. Du är jätte dukitg! Kram på dig. ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s