Antalet timmar jag arbetat med mobbning

Igår kontaktade jag 150 skolor till och det är bara några få kvar nu. Jag passade på att ta skolorna i västerås, eftersom det är väldigt nära. Endel vill boka mig i slutet av oktober eller i november, vilket är väldigt långt fram så jag kan inte boka så långt fram just nu. Jag måste veta hur det blir med jobb innan jag kan boka något då. Ibland har jag funderat på om jag skulle få betalt varenda timme som jag arbetat med ämnet mobbning, då skulle jag ha väldigt mycket pengar nu. För så mycket arbetar jag med ämnet att det skulle bli många timmar. Men vem skulle betala mig det?

Det svåra med mitt arbete är att jag får så dåligt visat intresse av skolorna runt om i länet, så det känns ganska meningslöst ibland att en ensam kille skulle kunna förändra. Men jag har ju sagt att allt arbete är bra arbete och det behövs, även om det kanske bara märks lite. Mina antalet besök här är inte speciellt bra, ligger runt 50 st per dag. Det är dåligt med tanke på så ambitös jag är med denna blogg. Men jag vet att det skulle inte vara bra om jag la ner den heller, men ibland känns tanken lockande.

Fy skäms på alla rektorer i länet! ta ert ansvar för sjutton!

Tänk dig att det enda du gör när du är ung är att vara i skolan, resten av tiden är du bara hemma ensam i ditt rum. Du ligger i din säng, ser tv eller sitter vid datorn och chattar med de enda kontakterna du har. De enda kontakterna du har försvinner en efter en och du står ensam kvar där. Ingen att umgås med eller prata med. Du känner att allt är meningslöst och i skolan blir du kränkt och utfrysen varje dag. Ingen har du fötroende för, eftersom alla lämnar dig med tiden. Du funderar varje dag på vad du gör för fel när alla lämnar dig utan att du får en förklaring och anledning. Du behöver få ut dig ditt inre, dina tankar och känslor, men det finns inget att göra det med. En enda ond cirkel, vad du än gör och försöker ger det inga resultat. Du trampar bara i samma gyttja och du kämpar för livet.

Rösta på mig

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Antalet timmar jag arbetat med mobbning

 1. Lottaonline skriver:

  Hej Björn,Jag tycker du är jätteduktig, som brinner för något och jobbar för att nå fram i skolorna. Det är en bra start och visst kan du ta betalt om du håller en föreläsning, ger bara ett ökat värde av dina tjänster! Sök F-skattesedel. Jag fick ett samtal från en liknande intresseförening tidigare. Har du kollat in: http://www.noll-tolerans.se Du kanske kan få lite inspiriation, eller hitta några andra att jobba med? Du ska även ge dig själv beröm, om ingen annan gör det, för att bygga upp dig själv. Lycka till!

 2. Sebastian skriver:

  Å andra sidan förstår jag att skolorna inte kan boka in dig om typ en vecka, utan väljer datum senare i höst. De har kalendarier att sköta och att få tid för föreläsningar kräver planering.Men keep up the good work.

  • Björn Hultman skriver:

   De andra skolorna har haft jättelätt med att planera kort tid typ 1 månad. Det handlar inte om det, de handlar om hur dom prioriterar ämnet, de kan jättelätt ställa in någon som inte är lika viktigt. varför fortsätter du ens läsa denna blogg när du jämt bara har negativa saker att komma med?

 3. Sebastian skriver:

  Jag anser mig inte vara negativ? Isåfall misstolkar du mig. Jag har konstruktiv kritik och andra synvinklar på saker, det är väldigt långt från att vara negativ.Jag läser bloggen för att jag är fascinerad över och beundrar din enmanskamp i den här frågan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s