Ja tack till föreläsningen, men om 3 månader??

Jag fick precis ett mail ifrån en skola som skulle ha en temadag om detta ämne. Det jag reagerade för vad att den inte skulle vara förräns i mitten av november, nästan när halva läsåret har gått. Hur tänker man där? Är inte ämnet så viktigt och hur priotiterar man.. Skumt och skrämmande att tänka så långt fram med allvarliga saker som ska egentligen tas upp på direkten eller inom rimlig tid. Syftet att ha såna dagar är ju att man ska minska mobbningen, men hur ska man kunna göra det så långt in i terminen? Det är ju såklart ett bra initiativ att ha denna temadag, men att lägga den nästan i slutet av första terminen är ju rent idiotiskt.

Igår kontaktade jag ytterligare 120 skolor. Det är precis som jag viste, skolorna svarar inte ens på det. Jag orkar inte lägga ner så mycket tid till att kontakta skolor, när intresset inte finns. Jag har lagt ner timmar till att kontakta dom och erbjudit en bra föreläsning för en billig peng. Det är ibland så att jag blir riktigt ledsen och frusterad av hur verkligheten faktiskt ser ut. En enskild inivid är tydligen inte värt mycket eller uppskattas hos skolor.

Men så finns det ju dom där fåå skolorna som faktiskt jobbar på ett bra och effektivt sett mot mobbning. Här är ett exempel på en bra skola. Det påstår sig att våga och vilja se problemet i ögonen och det är ju en förutsättning för att ens kunna hantera detta.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Ja tack till föreläsningen, men om 3 månader??

  1. Puppe skriver:

    De är ett evigt mailande om man vill nå ut med sitt budskap!Men ge inte upp utan tjata hål på dom!Allt tar en djävla tid när man har med skolor och organisationer att göra då dom oftast är kolloser på lerfötter!”En som tjatar om sina föredrag!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s