Blev intervjuad igår för en tidning

Igår var jag en snabbis i Uppsala för en intervju till Upsala Nya Tidning som kommer ibörjan av nästa vecka. Det var en intressant intervju och skedde precis som alla andra intervjuer. Jag babblade på och reportern ställde inte så mycket frågor direkt, eftersom jag är bra på att få med det som behövs. Haha! Jag tyckte det gick bra, blir ändå samma sak tidningarna skriver om. Men ju fler media, ju fler vet om mitt viktiga arbete. Jag hoppas ju på fler föreläsningar. Jag meddelades under kort varsel inför intervjun, vilket jag tycker är dåligt, eftersom det var ett avstånd. Men men, det fixade sig ju ändå. Det blev mycket snack om ensamhet och utanförskap i intervjun.

Jag kan härmed säga att det blir ingen manifestation som jag tidigare pratat om. Det är alldeles för mycket jobb med något sånt känner jag. Men vem vet, kanske i framtiden gör jag något sånt. Ibland får jag frågor om vad jag är mest nöjd med som jag genomfört gällande mitt arbete. Det är ju helt klart temadagen och direktsända samtalet med skolministern. Temadagen var en erfarenhet, genom att jag märkte hur dåligt skolor är intresserade av ämnet, hur dåligt riksdagen pratar om ämnet. I direktsända samtalet med skolministern lärde jag mig hur lite utbildning lärarna får, vilket jag viste var lite men inte så lite som det är. Ja, jag lär mig lite nya saker hela tiden, det är skoj. Hoppas ni gör det med!

I tisdags var det en skolbrand i Södertälje som totalförstördes, precis 1 vecka innan skolstart. Tänk att unga människor kan göra något så dumt. Det är ju inte märkligt alls att branden började såhär lägligt inför skolstarten, någon som vill undvika att börja skolan. Vem vet, kanske är det ett mobboffer som fått nog?

I våras spelade jag in en fakta/info film om självkänsla som ska visas på skolor. Här kan du se ett klipp ifrån filmen, dock är jag inte med i just det klippet. Jag har bett om en kopia av filmen. I klippet ser man Caroline af Ugglas som har sin egen stil och står för det, vilket är häftigt. Hon är grym och struntar i vad folk tycker och tänker om henne. Hon har ju en tatuering som är ”Här snubblar man” som ska representera att det är okej att göra fel, misstag eller liknade och att man ställer sig upp direkt efter och går vidare. Jag har länge gillat den tauteringen.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s