Skolan med dålig skolgård

Jag kontaktade kommunen för ett tag sedan om min gamla skolas dåliga skolgård. Då fick jag ett svar ifrån rektorn, som jag inte alls ville ha, eftersom jag vill anmäla skolan för att ha dålig skolmiljö. Först meddelade rektorn att det inte alls fanns några träd och buskar på skolgården som skymde lekplatsen, sen när jag förklarade mer om vilket lekställe jag menade, sa hon att den inte tillhörde skolan och att barnen inte får vara där. Haha, vadå, det struntar ju barnen i om man får eller inte får vara där. Det vet vi ju alla att det som är förbjudet är ju också roligt att trotsa emot. Lekplatsen ligger ju max 75 meter ifrån skolbyggnaden och då kallas det skolgård och det finns ju heller inget stacket runt om. Så länge de inte har skolpersonal ute på skolgården vet dom ju inte ett skit om vad barnen gör eller inte gör. Det är såklart sorligt att höra hur all personal i skolorna förnekar allt som har med kompling till mobbning att göra. Man blir så frustrerad.

Jag har nu i dagarna fått ett mail ifrån en intresserad skola om min föreläsning. De skulle försöka hitta ett datum. Äntligen är det ju iallafall någon som ens svarar på mitt erbjudande, vilket är positivt, men än är det mååånga skolor kvar som inte alls hört av sig efter att jag kontaktat dom. Vad ska jag göra åt saken? Ska jag kanske terrorisera dom med ett till mail..hehe.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Skolan med dålig skolgård

  1. Louise skriver:

    Självklart ska du skicka fler mail! Eller så ruinger du upp dem och ”frågar” om mailet kommit fram och fortsätter den vägen 🙂 Keep up the good work!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s