Hej viktigare än vad man tror

Under sommaren testade jag en grej om hur viktigt det är med att man hör ett hej av någon. Av Friends har jag fått en röd 3d knapp som det står hej på. Knappen har jag haft på mig på tröjan lite då och då. När jag som minst anade det så var det någon helt okänd på stan som sa hej, endel gånger var jag i mina egna tankar som jag brukar vara och då reagerade jag. Det är en bra knapp som jag kommer fortsätta ha på mig.

Jag har funderat länge på hur jag ska kunna göra reklam för mina föreläsningar i skolor, men inte kommit fram till något. Det svåraste är ju att synas och höras. Endel tycker jag borde starta en Facebook grupp, men jag tror inte det skulle göra så stor skillnad. Mitt budskap vill jag nå ut till skolor och lärare och det är nog inte riktigt det bästa sättet att göra det på. Men allt arbete inom mobbning är värt ett försök på.

Ibland får jag lite beröm för mitt arbete, här kan man läsa ett av dessa beröm. Söker man på ordet mobbning kommer man hit till bloggen på söksida 2. Detta är väldigt bra, för ju högre upp jag är på söksidan, ju fler besökare och föreläsningar får jag.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s