Hjälp mig att bygga inlägg framöver

Ni märker kanske att jag skriver kortare och mer uppehåll i mina inlägg, jag har helt enkelt idétorka/ingen insperation till inlägg. Jag har skrivit om allt känns det som. Så därför är ni läsare så extremt viktiga i att denna blogg ska kunna fortsätta bygga inlägg, att ni frågar frågor och åsikter om vad jag kan ta upp i inläggen framöver. Jag blir rätt blind själv på ämnet om vad jag inte tagit upp och tagit upp när jag skrivit inlägg om ett enda ämne i 5 månader. Eller vad jag bör utveckla mer i ämnet, som ni kanske inte förstog när jag skrev om saken förut.

Ni är själva grunden till min blogg, det är läsarna som avgör vad jag ska ta upp. Ta en stund och fundera på vad du tycker jag ska ta upp, någon fråga du vill veta mer om eller något. Ingen fråga är för dum att ställa! Vad tycker ni är viktigt inom ämnet? Har ni någon personlig fråga till mig om min egen mobbning som skedde i 9 år, eller har ni någon allmän fråga om ämnet? Något måste ni ju ha…?

Ni alla tycker att min blogg är viktig och bra. Därför måste ni hjälpa mig nu framöver, så vi kan få fler folk att arbeta mot mobbning. Jag tycker det är sorligt om denna blogg tvingas läggas ner av idétorka, bloggen är till för er, inte så mycket för mig.

Här kan ni lyssna på ett radio program som sändes idag på p4 om självmord. Scrolla längst ner på sidan. När ni är där kan ni ju passa på och lyssna om mobbning i samma program på sidan. ”Markus blev 14” och ”Självmords sidor på internet” Markus tänkte precis rätt när han var utsatt, han tänkte att om jag visar mig stark, kommer dom inte tycka det är ”roligt” längre, för så är det ju mer man gråter inför mobbarna, ju ”roligare” är det att fortsätta.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Hjälp mig att bygga inlägg framöver

  1. sebastian skriver:

    helt ärligt anser jag att du borde skriva mer om hur du har det idag.inte bara om mobbningsaspekten, utan mer ge ljus åt hur det kan vara så här i efterhand.skriva om vänrelationer, jobb och annat som du anser vara bra med ditt liv nu.det kan ge hopp till de som tror att inget hopp finns.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s