Fler får skadestånd för mobbning idag

Idag var jag på terapin och vi snackade om förändringar som skett hos mig. Det har hänt en hel del på sistånde som gör mitt mående och utveckling till det bättre. Jag har under en längre period funderat på om denna terapi jag får nu, hjälper eller ens har förändrat mitt tillställning som är. Har kommit fram till att den inte gjort ett dugg nytta för mig, därför kommer jag bara gå en gång till nästa vecka, sen slutar jag med den. Alla förändringar som skett har skett utan terapins hjälp, det har handlar om naturliga saker som att jag tex fått större kontakt nät med folk eller att jag nu börjar med föreläsningar.  Jag har under många års tid gått till psykolog, kurator och olika terapier för att få upp mitt mående. De ”enda” jag har kvar är min självkänsla som är låg och den terapi jag får nu handlar inte om självkänsla.

Här är en artikel ifrån idag om skadestånd för mobbning igen. Det är sjukt många skadestånd som beslutas om i skolor. Vilket stort bevis på brist hos skolorna idag om mobbning. Lars beslutar ju mängder med skadestånd av skolorna för att de inte arbetat tillräckligt med det. När ska samhället fatta att vi måste ta tag i det?

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Fler får skadestånd för mobbning idag

  1. Björn Hultman skriver:

    Svar till ”Jag” Det är en tragisk situation du har varit med om. Jag kan tänka mej hur du haft det på jobbet. Dock får man understycka att jag koncenterar mig på skolans mobbning, det är där hela uppväxten, hela kommande livet påverkas mer än när man är vuxen. Hoppas du får någon slags hjälp för det där nu, för självkänslan tar grymt mycket stryk i mobbning. Jag tror och vet att du kommer bli starkare och komma över mycket av det (även om såren är kvar). Be om hjälp om du inte klarar det, någon att prata med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s