Hektisk dag

Tack åter igen för alla som kontaktar mig via mail och kommentarer. Hittils har jag fått ett 60 tal mail och några 100 kommentarer. Många skriver om sina egna bakgrunder och det berör mig. Men samtidigt visar det att problemet är stort och att alla känner någon i sin närhet som varit eller är utsatt. Friends har ju en berkäkning att 50 000 blir utsatta idag, detta är ett stort mörker tal.

Imorn kommer jag prata mycket mer och ingående med exempel om min mobbning på min temadag. Jag hoppas alla som bor i stockholm faktiskt kommer imorn. Detta är en utav de största problemen i samhället och man måste AGERA!!!

Idag hade jag möte om morgondagen och vi gick igenom debatten mer ingående. Detta kommer bli kanon bra! Bara vi får mycket folk som publik. Det är gratis, så snälla kom!

Igår hade jag 2 915 besök under en dag, Min statisik har legat på runt 100 per dag innan. Hoppas ni fortsätter läsa här.

Här har ni dagens intervju i radio!

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Hektisk dag

 1. Monica skriver:

  Jaaa, Du Björn…Jag läste det Du skrivit – och kan bara konstatera att det dessvärre är mycket jag känner igen.Vissa perioder mådde jag illa, hade huvudvärk och magont VARJE MORGON, när jag skulle till skolan; det var främst i mellanstadiet. Jag utvecklade ett mycket rikt fantasiliv under de åren, kan jag väl tillägga; det har jag fortfarande – även om min tillvaro numera är helt annorlunda. Jag är fortfarande självständig – det var det som störde mina klasskamrater! – men nu är det både accepterat och uppskattat. Men jag kommer ihåg. och kommer alltid att komma ihåg, obehaget av att bli omringad och trakasserad. (Môlning heter det förresten i Göteborg.)Det viktigaste för att komma vidare i livet är att FÖRLÅTA; om man inte kan förlåta sina plågoandar, är man såld, då går smärtan aldrig över riktigt. Att förlåta och släppa taget är livsviktigt. Lycka till med det, medbroder!

 2. Robert skriver:

  Jag kan känna igen mig i dina kommentarer. Jag är dock inte lika stark som dig som kan prata om det. Du säger det som jag och många andra aldrig vågat eller sätter ord på, eftersom det är så pass känsligt. För att citera bibeln, ”det är de ödmjuka som ska ta över landet” (Matt 5). Och förutom frälsningen tycker jag personligen att det inte finns något bättre än när någon slagen reser sig, förlåter och börjar arbeta för ett bättre Sverige. Walk on!

 3. Tojjan skriver:

  Hej! Håller tummarna för dig just nu och att du har en toppenbra dag på Temadagen. Roligt att du upplever att du fått god respons på ditt arbete och det du för ut via bloggen. Sträck på dig! Ha en vilsam helg! mvh Tojjan

 4. Nathalie skriver:

  Hej. Ville bara säga att jag tycker du är vacker!Ha en bra dag..

 5. Mia skriver:

  Tror inte alls att man behöver förlåta för att komma vidare. Det man måste göra är att jobba med sin självkänsla, och det behöver man inte förlåta nån för att göra.Been there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s