Jag var med i radio

Dagen har varit bra, vädret kanon och radiointervjun gick kalas bra. Denna gång gick intervjun fel fri, som tur var. Jag blev även fotad för tidningen Stockholms city idag, som kommer ut på torsdag. Det var en trevlig kille i ungefär samma ålder som mig. Han var mycket intresserad av ämnet, det var kul. Idag har jag även bjudit in ett 30 tal skolor till temadagen. Hoppas någon av dom kommer.

Här kan ni lyssna på min radiointervju som direktsändes idag 16:30 i SR Metropol om mobbning.  Här är hemsidan för programmet.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Jag var med i radio

  1. DagStjärnan skriver:

    Kul att läsa att det går så bra för dig.Glad för din skull. Du är värd det.HA en bra kväll

  2. Emilia skriver:

    Hej!Jag läste precis din artikel på Aftonbladet och blir såå glad!! Jag blev själv mobbad under en period och vet hur det känns!! och när jag läsar önskar jag mer än nåt annat att två som oss hade funntis tillsammans och kunnat stötta. För ärren sitter kvar..jag känner mig fortf ful och äcklig, och då var det ca 13 år sen…hör gärna av dig eller om du har facebook lägg till mig!!!!

  3. treamigos skriver:

    jobbar själv som gymnasielärare och sliter för att få bort mobbingen. Synd att en del av mina kollegor inte vågar se problemet. Men vi måste kämpa!Lycka till med din temadag! Hoppas att många skolor kommer.Vi skall till friendsdagarna på Skansen imaj!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s