Dagen efter tv medverkan

Tv inslag

Foto: SVT
Nu finns det mer info på kulturhusets hemsida om temadagen. Här kan du se den!

Man kan tycka att jag borde vara nevös och inte vill stå inför publik när jag varit utsatt för mobbning tidigare. Det är snarare tvärtom att jag vill stå inför publik mer, det har blivit någon slags omvänd tanke. Det är väl då jag känner att folk tittar på mej, folk vill lyssna på bara mig, jag syns och jag finns. När jag går upp på scenen känner jag något slags lugn. för precis innan är jag rätt nervös. Så var det igår på direktsändningen, jag var rätt nervös när jag var påväg dit till tv-huset, men inte när jag var där (för övrigt ska jag till tv huset imorn igen, på lets dance). Jag har sett inslaget ett antal gånger nu och det enda jag irriterar mig på var att det blev fel datum på temdagen. Jag är riktigt stolt att jag sa emot Jan Björklund om att man inte ska flytta på varken mobbare eller offer. Inslaget ligger nu till högerspalten där det står Gomorron sverige, där finns den till den 11 mars.

Jag känner ju även att det är min plikt att ställa upp såhär, att berätta mina erfarenheter, för att samhället överhuvetaget ska öppna ögonen. Utan att skryta på något sätt, kan jag säga att jag är stolt över mig själv. För drygt 5 år sedan när min värsta djupaste period var, var denna tanke en helt omöjlighet att tänka. Den stora grejen är ju att det mesta av arbetet har jag själv gjort, i min färd mot att må bättre.

Jag får många kommentarer om att jag är modig som går ut med min bakgrund såhär till hela svenska folket. Anledningen till att jag kan göra det är för att jag inte skämms eller känner någon skuld för att det var mitt fel. Då känns det egentligen bara naturligt att faktiskt gå ut med detta. Det är ju så att jag lämnat det och gått vidare, men ser det som en erfarenhet nu. I nuläget är det ju egentligen ”bara” följderna som finns spår kvar av mobbningen, det gäller självbild, självfötroende, självkänsla.

Just nu är min besöksräknare ur funktion, vilket är tråkigt… Men snart är det 10 000 besök.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s