Dags att se verkligheten!

Det finns många som man kan vända sig till om man är utsatt för mobbning. Det finns SVEA som hjälper elevråd att få det bättre/stödjer, det finns BEO som kämpar för rätten till skadestånd vid olika fall, DO diskriminerings ombudsmanen, homo diskriminering av sexuell läggning, BO barnombudsmannen, delegationen för männskiliga rättiheter, Jämo jämstäldighetsombudsmannen och absolut inte minst FRIENDS!!

Jag pratade med min högstatdie klassföreståndare idag om temadagen. Det var trevligt att prata med henne och hon skulle kolla om skolan kunde medverka på något sätt där. Men jag räknar faktiskt inte med att de kommer, eftersom det är 20 mil de måste åka för att gå på den. Men ska antagligen iallafall visa en film jag spelade in om deras antimobbningsgrupp.

Imorn är det 3 veckor kvar och det finns en hel del kvar att göra innan. Imorn får jag även 100% besked ifrån skolborgarrådet. Jag känner mig stressad när saker inte är klara och när folk hoppar av och när man inte kan få ett klart besked. Jag fick kontakt med Amanda Renberg idag med, om hon kan medverka under dagen eftersom vi kommer visa filmen hon spelar huvudrollen i. Jag fick även besked om att Glöd eventuellt är intresserad av att skriva något om mig och om dagen.

Under kvällen visades en debatt i programmet skolfront, där en ifrån utbildningsutskottet diskuterade om hemkunskap och slöjd ska vara kvar i skolan. Hallå, känns detta viktigare än ämnet mobbning? Jag menar, politikern har tid med att medverka om ett sånt ämne.. Hur prioriterar dom egentligen?

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s