HärTack publiken!

Jag har ingen aning om hur många som var med igår på min föreläsning av er som läser min blogg. Kanske någon börjat läsa den efter föreläsningen? För er som börjat läsa den nu, måste jag säga tack för att ni lyssnade på mig och för att ni verkligen ville fortsätta följa min resa med att försöka bekämpa mobbningen på våra skolor. Tillsammans kan vi hjälpas åt, för ingen kan göra allt ensam…

Min egen åsikt om min medverkan igår, var att jag var grymt nöjd med både min kapaictet och publikens. Jag var inte ett dugg nervös, jag kände mig säker i situationen. Att jag skulle få frågor hade jag inte riktigt räknat med, vilket bara var skoj. Jag kan tänka mig att det var runt 70-80 st i publiken. Den 20 mars på Lava/Kulturhuset kommer jag föreläsa igen, med start 15:00…!

Jag tog initiativet att gå runt och samla in pengar till Friends under senare delen av kvällen, eftersom bössan var stående vid ett bord. Det var många som la i 20 lappar, vilket jag är glad för. Varje krona är guld värd för ett mobboffer.

Här är en ny artikel om mobbning

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s