Det går för långt innan någon reagerar!

Ikväll sändes öga mot öga igen, som jag tidigare pratat om. I detta avsnittet var det en upprörd far som hade en son som blev mobbad på skolan. Han blev så arg på skolan och mobbarna så han kom in i klassrummet en gång och slog mobbaren. Denna konflikt handlade det om i programmet. Ett mycket intressant inslag, för han säger gång på gång att skolan inte gjorde något åt det. Han fick heller inte veta något av skolan och hans son vågade ju såklart inte säga något för att riskera att det blir värre.

Här ser vi gång på gång hur skolan förnekar och blundar för problemet. Inte ens när pappan reagerar såhär gör dom något åt problemet, utan istället stänger dom av pappan till att vara nära skolan. Han får inte ens medverka i sonens skolavslutning. Han försökte förklara att skolan inte gör ett skit åt problemet, han kämpade för sin rätt för sin sons trygghet…istället blir han avstängd på skolan…

Hur kan det få gå såhär långt innan folk ens öppnar sina extremt smååå ögon och börjar reagera???

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Det går för långt innan någon reagerar!

  1. Olivia skriver:

    FY! Att lärarna och rektor inte skäms. Ska föräldrarna behöva göra såhär för att någon ska bry sig? Det rä sjukt. Å inte ens då fattar de? Håller med, detta är skandal!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s