Lev dig in i ett mobboffer

Tänk dej att du är en liten myra och du har mängder med andra myror omkring dej. Att du ser gång på gång massa människor ”jättar” som går och förstör över allt. Ingen annan myra bryr sig om dej, ingen finns för dig.

Blir det bråk försvinner alla myrorna och du står ensam kvar där. Tänk dej att du gråtit alla tårar man kan gråta under en hel rast, eller att ingen lyssnar och tar dig på allvar. Att alla vill dig något illa och alla hatar dej, bara för att du har ett ben mindre än dom andra. Alla skrattar och retar dig och du hittar inte en enda myr vän som du kan umgås med.

Tänk att när du kommer hem efter skolan, gör du inget annat än att sitter i ett hörn och gråter för dagens alla hemskheter. I ditt huvud ekar det orden folk sagt till dig idag och du kan inte glömma det. Du hittar inget som känns meningsfullt eller kul. Varje morgon när du äter frukost, mår du så dåligt av tanken av en ny hemsk dag, att du spyr upp din enda mat du har i magen. En klump i bröstet, något tungt och jobbigt. EN obehaglig känsla, du känner 365 dagar om året.

Tänk dig att du är en lite mus, omgiven av katter, hundar, råttfällor och att alla vill dig illa. Ingen vill dig något gott. En ensam liten människa i en värld av människor som bara går förbi. När man känner sig hjälplös, meningslös och oviktig. Ingen frågar hur du mår eller bara är närvarande hos dig.  Dagar blir till nätter, nätter blir till morgon, samma sak dag ut och dag in…

Det är då man är mobbad.

I fredags satte jag upp lite affischer i stan om temadagen. Vad jag såg igår var det bara två som var borta av alla 12 jag satte upp. Det behövs fler affischer att sättas upp lite överallt. I fredags kontaktade jag även de flesta poitikerna i utbildningsutskottet. Får se om de svarar, någon borde ju vara intresserad tycker man, eftersom dom politikerna jobbar speciellt med skolan.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s