Rektorer förnekar mobbning

För att folk överhuvudtaget ska reagera för att bekämpa mobbning krävs att folk som blivit eller blir utsatta berättar i mer detaljer för hur situationen är. Detta krävs mod ifrån offret och att känslor är inblandade i beskrivningen. Själv har jag varit öppen med min bakgrund väldigt länge, just för att förändra samhället.

Det krävs mer såna personer som går ut i media och berättar. Jag har ett exempel här om en mobbad 15 årig tjej, som till slut vägrar helt att gå till skolan och hennes framtid blir allt svårare eftersom skolarbetet blir efter. Man kan bara undra hur det har gått för henne nu idag. Kanske hon inte ens lever idag? Eller så har hon faktiskt fått någon vuxen att faktiskt SE mobbningen och inte blunda för den, som de gjorde på hennes skola. Jag tror det inte är bara jag som känner igen mig ganska exakt i hennes besrkivning. Rektorn förnekade hennes mobbning.

Här är den artikeln!

Efter artikeln kan ni läsa artiklarna i högra rutan som publicerades efter den artikeln. All respons hon fick. Gång på gång diskuteras det om vem som ska flytta, mobbaren eller offret. Har ingen fattat någonting?? Om man flyttar någon av dom, flyttar man problemet och förnekar det igen. Att ta tag i problemet, att se vad problemet är och att ge dom båda stöd och hjälp, är det enda sättet.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Rektorer förnekar mobbning

  1. anonym skriver:

    Tycker inte jag tycker mobbare ska lida! så som man har lidit sjelv de ska bort! från jorden så som jag ofta vill. om de kan göra så här tycker ja de ska må lika dåligt som en sjelv.Om de får göra vad de vill medan lärare ser och man ser att läraren ser o skriker om hjälp! men de vänder ryggen till o lotsas att inget har hänt. det sista att mobbarna ska få stöd o hjälp neeeeeeeeeeeeeeee de ska det inte de ska inte få de. de ska lida de ska brina i helvetet så som jag gort och alltid gör du förstår nog inte villket fitigt helvete man lever i när man är mobbad tro mig hat mishandel och förnedring i tio års tid fan fan fan neeeeeeeeee orkar inte skriva mer mår piss o kommer nog inte ändras på det eftersom ingen finns att prata med i alla fall ingen som vet hur det är.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s