Min statistik på bloggen

Min statistik på bloggen
Jag hittade min statiskt på min blogg, om besökarna. Den övre delen är sidvisingar och den undre är unika besökare, alltså besökare som inte går in ofta alls. den är från 19 nov-17 dec

När jag startade denna blogg för lite mer än 1 månad sedan, var mitt mål att förändra, få andra att tänka en extra gång och framförallt få folk att beröras om ämnet. Jag har märkt att jag får mer och mer stamisar som läser, vilket är kul, men såklart vill jag ju få nya, så hjällp mig och samhället med att tipsa folk om bloggen.

Om vi tar faddergalor eller UNICF gala, så vissas inslag ifrån barn i andra länder. Det är när vi ser dom inslagen, vi berörs och reagerar, vi vill genast hjälpa till. Desamma är det med mobbning, man måste bli berörd först, det är då man vill hjälpa och inser hur stort problemet kan bli om man inte agerar i tid. Vi behöver alltså fler större galor, som uppmärksamar och gör så att folk agerar mer. För vi alla är faktiskt delaktiga i att mobbning faktiskt fortfarande förekommer. Att ta ansvar och inte tänka kortsiktigt är viktigt. Att tro att vi flyttar på mobbaren eller offret, så är problemet borta. Det är så löjligt dåligt anvsar!!!

I min artikel i ”stockholm city” berättar jag att publiken är det värsta när man blir mobbad.  Det har jag beättat förut, att man ser folk titta på, men varken vågar eller vill se problemet. Det är här folk måste agera tidigt. Att vara utanför är också en av de värsta sakerna, att inte få vara med, vi lever ju trotts allt i flock. Här borde det ju egentelien vara hur lätt som helst att lösa det problemet, låt alla vara med. Att fatta att alla har lika värde, att alla ska få vara den man är. Man blir frustrerad av att veta att folk inte kan acceptera varann, trotts att vi lever på 2000-talet.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s